Bespoke Tailoring

Καλώς ήρθατε στον Bespoke Tailoring κόσμο του OraGentleman.

Αποστολή μας είναι να κάνουμε τον κόσμο σας πιο όμορφο και πιο καλαίσθητο! Να σας προτείνουμε και να δημιουργήσουμε για εσάς ξεχωριστά και μοναδικά κομμάτια, που αναδεικνύουν την προσωπικότητα σας και επανακαθορίζουν  το στύλ σας.
Περιτριγυρισμένοι από ένα κόσμο χωρίς διαφορετικότητα και χωρίς " χρώματα " εσείς επενδύστε στην εμφάνιση σας, δώστε ταυτότητα και μοναδικότητα στην ένδυση σας.

Κάθε κομμάτι υφάσματος θα κοπεί και θα ραφτεί αποκλειστικά για σας. Χρειάζονται τουλάχιστον 40 - 50 ώρες εργασίας και τουλάχιστον δύο πρόβες για να τελειοποιηθεί και να σας παραδοθεί ένα χειροποίητο κουστούμι. Κάθε Bespoke ένδυμα έχει καρδιά και ψυχή, σώμα και ατέλειες. Ακολουθείτε μια βαθιά παράδοση τέχνης, εκείνης της κλασσικής ανδρικής ένδυσης. Το κουστούμι σας θα είναι το επιστέγασμα μιας κληρονομιάς αιώνων.   

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μαζί αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας και αυτο - ανάπτυξης. Ας  εξερευνήσουμε μαζί ένα κόσμο υψηλής τέχνης...της τέχνης του ευζήν!

Fabrics

Επιλέγεται το ύφασμα της αρεσκείας σας όπως Twill - Hopsack - Mohair - Linen μέσα από μια μεγάλη ποικιλία συλλογών των πιο γνωστών Ιταλικών και Βρετανικών οίκων όπως : Emernegildo Zegna, Loro Piana, Solbiati, Vitale Barberis Canonico, Garnet, Holland & Sherry. Aυστηρά πάντα με σφραγίδα γνησιότητας.

Style

Αναλόγως του σωματότυπου σας, προτείνουμε το ύφος και την γραμμή που σας ταιριάζει. Sport ή Formal, στενή γραμμή ή φαρδιά, British understatement ή Italian sprezzatura? Υπάρχουν πολλά μικρά μυστικά που θα αναδείξουν την σιλουέτα σας και θα προσφέρουν την τέλεια ισορροπία στην ένδυση σας.

British ft Italian

Είστε λάτρης της Βρετανικής σχολής με τους δομημένους ώμους και σώμα, το τονισμένο στήθος και την κοφτερή μέση ή προτιμάτε αδόμητο σώμα μαλακούς ώμους ψηλότερα πέτα και τις εξώραφες τσέπες της Ναπολιτάνικης σχολής?

Constraction

Η κατασκευή μας ακολουθεί τις πατροπαράδοτες τεχνικές του χειροποίητου ενδύματος. Ο τρόπος κοψίματος του υφάσματος, η επιλογή η προεργασία και η τοποθέτηση των υλικών μας, όλα είναι αποτέλεσμα μιας ιστορικής κληρονομιάς... της κλασσικής ανδρικής ένδυσης.

Details

Επιλέγεται το σχέδιο και την γραμμή του σακακιού σας. Τον στύλ και το μέγεθος των πέτων, την δομή των ώμων, τον τύπο της τσέπης, όπως επίσης το σχέδιο και το κόψιμο αλλά και τον τύπο του ζωναριού του παντελονιού σας.

Fit

H εφαρμογή είναι το πάν. Για αυτό αρχικά δίνουμε μεγάλη σημασία στο σωστό κόψιμο του υφάσματος, στην επιλογή του ιδανικού σχεδίου με βάση τον σωματότυπο σας, και φυσικά στις  απαιτούμενες  πρόβες. Τo σωστό drape είναι το πάν!  

Ως επίλογο!

Φίλοι μου η ... "Ρώμη δεν κτίστηκε σε μια μέρα ". Το ίδιο συμβαίνει  και με την "επί παραγγελία" ένδυση. Από την πλευρά σας  απαιτούνται αρκετά βήματα πριν την σωστή επιλογή μίας Γαμήλιας εμφάνισης ,όπως επιλογή υφάσματος - γραμμής - στύλ καθώς επίσης και πρόβες. Από την πλευρά  μας  χρειαζόμαστε αρκετό  διαθέσιμο χρόνο ώστε να σας ετοιμάσουμε και να σας παραδώσουμε ένα ωραίο  καλοραμμένο κουστούμι.

Οπότε...Σπεύσατε!  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και κλείστε τώρα ένα ραντεβού μαζί μας. Ο " καιρός γαρ εγγύς "!