Cerimonial

 Η Ημέρα του Γάμου σας. Μια από της πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Ημέρα χαράς και προσδοκίας για μια ζωή αγάπης και ευτυχίας. Ημέρα Γιορτής για όλους τους οικείους σας αλλά πρωτίστως για εσάς το ζευγάρι. Εσείς θα είστε ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα. Η παρουσία σας θα πρέπει να εκπέμπει σιγουριά  ηρεμία και αυτοπεποίθηση, ενώ η εμφάνιση σας να καταδεικνύει καλαισθησία  και αρμονία. Μια διακριτική κομψότητα που δεν "φωνάζει" δεν προκαλεί αλλά παρατηρείτε. Μια εκδήλωση  αυθεντικού British Understatement. Αλλωστε αγαπητοί μου φίλοι η Νύφη είναι ο πρωταγωνιστής της γιορτής! Δεν συμφωνείτε?

Peak Lapel

Shawl Lapel

Peak Lapel

Στην Γιορτή σας αυτή εμείς στο OraGentleman με χαρά είμαστε κοντά σας αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, συμβάλλοντας με την γνώση μας σε αυτήν  μοναδική στιγμή της ζωή σας, δημιουργώντας  για σας μια μοναδική παρουσία. Οι προτάσεις μας θα σας ενθουσιάσουν και θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.

Πιστέψτε μας...η πολυετή εμπειρία μας και τα δεκάδες Wedding Stories που έχουμε αναλάβει εγγυούνται  για σας το ιδανικό αποτέλεσμα. Σας περιμένουμε στο OraGentleman για να σχεδιάσουμε μαζί αυτή την μοναδική Γιορτή ... την ημέρα του Γάμου σας!

Wedding Stories

Σε αυτήν την ημέρα Γιορτής και χαράς το ενδυματολογικό πρωτόκολλο, η διαδικασία και η επισημότητα έχουν την τιμητική τους. Πόσο μάλλον τα αξεσουάρ και τα συμπληρωματικά του κουστουμιού που το περιβάλουν. Είναι "οι λεπτομέρειες που κάνουν τον Βασιλιά". Οπότε επιλέξτε ιδανικά αυτές που ταιριάζουν καλύτερα με την εμφάνιση σας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε συνολικά όλες τις πιθανές επιλογές σας.

Trouser

 Το παντελόνι. Αυτό που ολοκληρώνει την Γαμήλια εμφάνιση σας. Σας το προτείνουμε πάντα με μονή πιέτα για μεγαλύτερη άνεση και με μεταλλική αγκράφα - ρυθμιστή για πιο σωστή εφαρμογή και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Shirt

 Το λευκό πουκάμισο. Η βασική επιλογή που συμπληρώνει την Γαμήλια σας εμφάνιση. Πάντα από υψηλής ποιότητας βαμβάκι με σκληρό ανοικτού τύπου κολλάρο και διπλές μανσέτες. Κατ' επιλογήν με εξωτερική ή διπλή πατιλέτα και μονόγραμμα.

Papillon

Το Παπιγιόν. Το βασικό αξεσουάρ ενός Tuxedo Suit.Το σήμα κατατεθέν του Black Tie Look. Από αγνό κρουστό μετάξι, συνήθως μαύρου χρώματος και κατ' προτίμηση άδετο.

Cummerband

Το ζωνάρι. Η υφασμάτινη ζώνη που αντικαθιστά  το γιλέκο ως ένα βασικό αξεσουάρ ενός Texudo - Black Tie Suit πάντοτε συμπληρώνει ένα μονόπετο κουστούμι, προσδίδοντας επισημότητα και οπτική ισορροπία στην Γαμήλια εμφάνιση σας.

Cufflinks

Τα μανικετόκουμπα. Ενα απαραίτητο κόσμημα  στον καρπό σας.Μεταλλικά σε χρυσό ή ασήμι, πορσελάνης ή ημιπολύτιμων λίθων πάντα προσδίδουν πολυτέλεια και  ένα παραπάνω κύρος στην Γαμήλια εμφάνισης σας.

Πολύ περισσότερο εάν είναι και οικογενειακά κειμήλια. Συστήνονται ανεπιφύλακτα.

Shoes

Το παπούτσι. Ο επίλογος της Γαμήλιας εμφάνισης σας. Επιβάλετε να είναι formal λόγω της περίστασης. Ως επί το πλείστον μαύρου χρώματος σε σχέδιο Oxford.

Οι κανόνες βέβαια είναι για να σπάνε οπότε τους καλοκαιρινούς μήνες και αναλόγως τις επιλογής του υφάσματος και του χώρου διεξαγωγής του Γάμου σας μπορεί να επιλεγούν και Slipper loafers, μοκασίνια ή εσπαντρίγιες.

Pocket Square

Το μαντηλάκι πέτου. Είναι το αξεσουάρ που ολοκληρώνει την εμφάνιση σας. Είναι σαν ένα λουλούδι που "χρωματίζει" και συμπληρώνει την παρουσία σας. Επιλέγετε  χρωματικά σε απαλούς και ήρεμους τόνους. Συνοδεύει  διακριτικά  την εμφάνιση μας και δεν την τονίζει.

Tie

 Γραβάτα. Ενα  Ανδρικό σύμβολο αιώνων που διακοσμεί τον λαιμό μας και δημιουργεί την τέλεια συμμετρία ανάμεσα στο Λ του κολάρου του υποκαμίσου μας  και το V του πέτου του σακακιού μας. Επιλέγετε να ισορροπήσει  την εικόνα μας και να δώσει ένα εορταστικό τόνο κάνοντας ενδιαφέρουσα την γαμήλια εμφάνιση μας.

Η καρφίτσα πάντα είναι προαιρετική.

Suspenders

Τιράντες. Ενα χρήσιμο και πρακτικό αξεσουάρ της  γαμήλιας εμφάνισης σας. Συχνά πολλές φορές  αόρατο αλλά πολύ χρηστικό στην διάρκεια της γαμήλιας εορτής. Μας διατηρεί το παντελόνι στο ύψος και στο drape του, ενώ "ελευθερώνει"  τις κινήσεις μας και απογειώνει τις χορευτικές σας δυνατότητες.

Ως επίλογο!

Φίλοι μου η ... "Ρώμη δεν κτίστηκε σε μια  μέρα". Το ίδιο συμβαίνει  και με την "επί παραγγελία" ένδυση. Από την πλευρά σας απαιτούνται αρκετά βήματα πριν την σωστή επιλογή μίας Γαμήλιας εμφάνισης, όπως επιλογή υφάσματος - γραμμής - τύπο πέτου καθώς επίσης και πρόβες. Από την πλευρά  μας  χρειαζόμαστε αρκετό  διαθέσιμο χρόνο ώστε να σας ετοιμάσουμε και να σας παραδώσουμε ένα ωραίο και καλοραμμένο κουστούμι.

Οπότε...Σπεύσατε!  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και κλείστε τώρα ένα ραντεβού. Ο "καιρός γαρ εγγύς"!