Σακάκι Blazer DB Vitale Barberis Canonico Super 110s

495,00 € με Φ.Π.Α

-70,00 €

565,00 € με Φ.Π.Α

To κλασσικό και Iconic  Navy Blue Blazer. O "θεμέλιος λίθος" της Ανδρικής γκαρνταρόμπας, το Α και το Ω, ο 'λαμπερός μπαλαντέρ" των απανταχού Conoscenti και Bon viveur. Eνα σακάκι μια τάξη μία ιστορία. Aλλωστε η ιστορία υπήρξε γενναιόδωρη μαζί του...γιατί το "αγάπησε και το φόρεσε '' πολύ.

 Υπάρχουν πολλές εκδοχές τις ''γέννησης '' του ωστόσο η κυρίαρχη εκδοχή είναι η κάτωθι:

Η κύρια εκδοχή θέλει το εμβληματικό αυτό σακάκι να έχει γεννηθεί το 1837 στο πλοίο του βρετανικού πολεμικού ναυτικού, “HMS Blazer”. Hταν πρίν μιας εθυμοτυπικής επιθεώρησης της Βασίλισσας Βικτώρια όταν ο κυβερνήτης του "HMS Blazer"...θέλοντας να εντυπωσιάσει την Βασίλισσα του ,αποφάσισε  να αλλάξει και να ανανεώσει τις στολές του πληρώματος του.

Επέλεξε λοιπόν  ένα double breasted σακάκι με ορειχάλκινα λαμπερά κουμπιά.O συμβολισμός του απαράμιλλος. Βασιλικό και  Βρετανικό ναυτικό  μεγαλείο παράλληλα με μοναδικό στύλ και λάμψη.

Εκτωτε το iconic αυτό Blazer καθιερώθηκε και φοριέται μέχρι τις μέρες μας - με διάφορες παραλλαγές - φανατικά, τόσο από  άνδρες αλλά τόσο και από γυναίκες.  

Το αυθεντικό Blazer μας είναι απo cool wool ύφασμα της VITALE BARBERIS CANONICO. Eλαφρύ και δροσερό, συνδυάζεται εύκολα και γρήγορα .Μια άριστη επιλογή για όλες της εποχές . 

  • Γραμμή : Italian Drop 7
  • Tύπος   : Double Brested
  • Πέτο     : Notch 8.5 cm
  • Ωμοι     : Neapolitan Natural
  • Σώμα    : Uncostructed 
  • Tσέπη   : Putch
  • Ραφή    : Impuntura AMF

Κατάλληλο για Smart Dandy Look!

More details

Warning: Last items in stock!

 

Xρώμα :   Blue

Σύνθεση : 100% Cool Wool  

Υφασμα - Vitale Barberis Canonico  260gr ( 4 Seasons)

Προέλευση : Made in Italy